outdoor Park

Solusi pikeun A tempat suksés

Prodigy Grup concentrates on nyadiakeun solusi lengkep proyek taman hiburan suksés Anjeun. désainer urang ngalaman bakal dianggo raket jeung tim anjeun pikeun nyieun hiji pangalaman unik sarta seru keur sémah Anjeun.

Renderings 3D

Sanggeus pinuh komunikasi unggal aspék jeung jéntré, désainer urang nyieun renderings 3D kalawan alat téhnologis panganyarna pikeun némbongkeun nu pangaruh visual dina proyék nu bakal datang. titik ieu dinamis of view mantuan manajer nyieun pilihan pangalusna.

Hiburan Equipment Supply

Prodigy Grup baris ngatur ka rancang dina rides dumasar Pilihan anjeun ti rarancang. Ogé, kustomisasi peralatan geus nuhun sadia pikeun kuat tim jeung produksi modern parabot R & D Prodigy urang.

Instalasi & Operasi Cimanuk

Hiji tim teknisi terampil ngumbara dunya mun ngawaskeun sarta koordinat dina set up ti rides, jeung ngabantu anjeun ngalatih staf mun beroperasi jeung mertahankeun parabot neuleu, supaya konsumén Anjeun bisa ngarasakeun rides aman jeung senang.

Sanggeus-Sale Service

Bantuan teknis bakal disadiakeun timely, sanajan ngapung technicians ka nagara anjeun upami diperlukeun. Darurat panggero telepon dihurungkeun ku 24 / 7.Prodigy Grup nyadiakeun patempatan rentan pikeun pamakéan cadang haratis.

Suku cadang

Sateuacan pangiriman Prodigy Grup nyadiakeun patempatan rentan pikeun pamakéan cadang haratis. Saatos pangiriman kami nyadiakeun leuwih 1000 suku cadang pikeun meunangkeun rides deui dianggo lamun éta kaluar tina aksi.

0000

0000

0000

0000

0000

0000


WhatsApp Online Chat !