Kids Samudra Téma rides

  • Item Code: JX-1063
  • panjangna: 4.85m
  • Jangkungna: 3.1m
  • Kakuatan: 15kw
  • Kapasitas: 6 jalma
  • Lebar :: 1.65m
  • gambaran

    Tags produk

    Kids Ferris kabayang Ride mangrupakeun kreatif taman anik numpak kalayan design Robot, 6 orok boneka cutest sakumaha gondolas nampung 2 kids unggal, sampurna pikeun anik tempat kaulinan atawa hiburan kulawarga indoor atanapi outdoor center.Unlike tradisional Barudak Ferris kabayang, kabayang anik ieu rotates jarum jam jeung anti -clockwise. Robot bisa ngaktipkeun sirah na kenca sareng ka katuhu, shooting kaluar radian beureum tina panon dina waktos anu sareng, ngajaga kids dina gondolas aman tur disada!
    produk jéntré
    Samudra Kids Téma rides 02 Samudra Kids Téma rides 03 Samudra Kids Téma rides 01

    jéntré teknis

    kode

    Cover aréa

    luhur

    kapasitas

    kagancangan

    kakuatan

    Voltaseu

    JX-0554

    2.3 * 2.1m

    3m

    12 P

    bisa diatur

    4kw

    380v

     

  • kotakna panalungtikan

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !