Kamampuh produksi

Émbaran pabrik

Ukuran pabrik: 55.000 méter pasagi
Pabrik Location: Prodigy Industrial Parabot, Zhengzhou Kota, Propinsi Henan, Cina
No of Galur Produksi: 10
Kontrak Manufaktur: OEM / ODM, Park Desain, Instalasi Equipment
Niley Kaluaran taunan: AS $ 5 Million - AS $ 10 Million

Kamampuh produksi

Ngaran Produk

hijian dihasilkeun

pangluhurna Pernah

unit Tipe

(Saméméhna Taun)

Kaluaran taunan

carousel, korsi ngalayang, kapal bajak, pesawat rides jeung saterusna

685

850

Set / susunan

 


WhatsApp Online Chat !