Tentang Kami

01

Jenis usaha  Produsén, Trading Company
lokasi  Henan, Cina (Daratan)
Main Produk  rides anyar, carousel, korsi ngalayang, kapal bajak, kabayang ferris, bemper mobil, karéta wisata, pesawat diri kontrol-, disko numpak, pendulum badag, ballon Samba, kangguru luncat, bangkong luncat, gurita, cangkir kopi na rides puteran lianna.
total karyawan  201 - 300 Jalma
Total Pajeg Taunan a AS $ 5 Million - AS $ 10 Million
taun Didirikeun 1999
Top 3 Pasar    Pasar domestik 46%
Asia Kidul: 11,5%  
pertengahan Wétan 8,11%
certifications  BV, CE, SGS, CO, jeung saterusna

Zhengzhou Prodigy hiburan Equipment Co., Ltdnyaeta ahli dina tata sakabéh tempat kaulinan, desain alat hiburan jeung manufaktur. Kami hiji anggota IAAPA sarta Cina Association Mesin hiburan. Produk utama urang kaasup rides anyar, carousel, korsi ngalayang, kapal bajak, kabayang ferris, bemper mobil, karéta wisata, pesawat diri kontrol-, disko numpak, pendulum badag, ballon Samba, kangguru luncat, bangkong luncat, gurita, cangkir kopi jeung lianna puteran rides.

Lokasina di kota Zhengzhou di Cina, Prodigy hiburan téh produsén langsung dilengkepan perlengkapan produksi modern jeung workforce terampil. Kalawan jurusan kuat Desain, R & puseur D, orat workshop, workshop Mechanical, Leuleus Play workshop, departemén Control Quality, puseur Manajemén Operasi, Saatos-Penjualan Service departemen, suku cadang gudang jeung saterusna, éta kumaha urang nyadiakeun peralatan mumpuni sarta nyieun kauntungan gede pikeun konsumén urang ti Perancis, Aljazair, Uzbékistan, India, Iran, Mongolia, Brazil, Filipina, Irak, Afrika Kidul, Indonésia, sarta loba nagara séjén.

Prodigy hiburan téh kasohor workmanship orat nya, kualitas nu geus dikawasa ti pisan awal patung, kapang pikeun lukisan. 7 polishing prosés, luhureun mobil lukisan brand, High-grade kamar cet, sangkan kelir shinning jeung produk rengse awét.

pabrik jeung produk urang anu certificated kalawan BV, CE, SGS, CO, jeung saterusna. Simkuring boga R & D tim profésional pikeun ngembangkeun rarancang jeung kontrol mékanis sistem. Bisa mantuan anjeun lulus sertipikat sagala pikeun pasar Anjeun.

Prodigy hiburan pisan bersyukur pikeun konsumén heubeul milih produk urang, jeung miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi win-win jeung leuwih konsumén anyar. Duaan, urang bakal nyieun leuwih enjoyment jeung senang pikeun jalma sakuliah dunya.  

Kamampuh produksi

Émbaran pabrik

Ngaran Produk

Hijian dihasilkeun
(Saméméhna Taun)

Pangluhurna Pernah
Kaluaran taunan

unit Tipe

carousel, korsi ngalayang, kapal bajak, pesawat rides jeung saterusna 752 985 Set / susunan

sertipikasi

gambar

sertifikasi Ngaran

Certified Ku

wengkuan bisnis

Sadia Tanggal --- Kadaluwarsa Tanggal

CE Shenzhen BKC Tés Co., Ltd sagala taman hiburan rides 2017-04-17

sertifikasi produksi

gambar

sertifikasi Ngaran

Certified Ku

wengkuan bisnis

Sadia Tanggal --- Kadaluwarsa Tanggal

  paten Kantor Harta kaayaan intelektual sagala taman hiburan rides 2017-04-17 
  sertipikat ti ngahargaan  CAAPA alat-alat hiburan 2016-03-14
  lisénsi bisnis zhengzhou administrasi biro pikeun industri jeung dagang alat-alat hiburan 2008-05-28 ~ 2068-05-27

Kamampuh dagang

Pasar utama

Total Pajeg (%)

Pasar domestik 46%
Asia Kidul 11,32%
pertengahan Wétan 8,11%
Asia wétan 6,69%
Asia Tenggara 3,76%
Aprika 3,66%
Ékspor Perséntase: 41% - 50%
Ékspor Mode: Gaduh sorangan Ékspor Lisensi
No karyawan di Dinas Trade: 6-10 Jalma

WhatsApp Online Chat !