• overall
  • plannin
  • 20180803142848

Tentang Kami

Zhengzhou Prodigy hiburan Equipment Co., Ltd nyaeta ahli dina tata sakabéh tempat kaulinan, difokuskeun design alat hiburan jeung manufaktur saprak 1999. Tempatna di kota Zhengzhou, Propinsi Henan, Cina, Prodigy hiburan nyertakeun wewengkon 55 , 000㎡ tur mibanda leuwih ti 300 pagawé.

  • Interstellar Balik deui
    14/07/18

    Interstellar Balik deui

    "Di dunya bakal datang, Bumi anu nyerang ku spésiés alien. Pikeun nyimpen bumi, nu Prodigy Ageung nimukeun manuk mékanis jeung simpen bumi. Aranjeunna fleksibel dina pindah tur kuat dina tarung. Sanggeus galak ...
    maca deui
  • Prodigy Flying Saucer
    14/07/18

    Prodigy Flying Saucer

    Item Code: JX-1805 diaméterna: 8.5m Jangkungna: 5.3m Kyai: 20 tegangan: 380v Power: Subjests 13kw sarta kelir bisa ngaropéa.
    maca deui
WhatsApp Online Chat !