Indoor Park

Zgjidhje për një vend të suksesshëm

Prodigy Group përqendrohet në ofrimin e një zgjidhje të plotë për projektin e parkut tuaj të suksesshme dëfrim. designers ynë me përvojë do të punojë ngushtë me ekipin tuaj për të krijuar një përvojë unike dhe emocionuese për mysafirët tuaj.

3D renderings

Pas plotësisht komunikimin e çdo aspekt dhe detaj, designers tanë të krijojnë renderings 3D me pajisjet e fundit teknologjike për të ju tregojnë efektin vizual të projektit të ardhshëm. Kjo pikë dinamike e parë ndihmon menaxherët për të bërë zgjedhjen më të mirë.

Amusement Equipment Supply

Prodigy Group do të organizojmë për prodhimin rides të bazuar në zgjedhjen tuaj nga të projektimit. Gjithashtu, pajisjet customization është në dispozicion në sajë të fortë R & D ekip dhe prodhimit modern pajisjeve Prodigy-së.

Installation & Operation Training

Një ekip të aftë teknik udhëton në botë për të mbikëqyrë dhe koordinojë të ngritur e rides, dhe të ju ndihmojë për të trajnuar stafin për të vepruar dhe për të ruajtur pajisjet e saktë, në mënyrë që klientët tuaj mund të gëzojnë rides të sigurt dhe argëtim.

Pas shitjes shërbimi

Asistenca teknike do të sigurohet me kohë, madje edhe fluturojnë teknikë për vendin tuaj nëse është e nevojshme. thirrje telefonike emergjente është në nga 24 / 7.Prodigy Group sigurojë pjesë të rrezikuara për përdorim të lirë për të lira.

0000

0000

0000

0000


WhatsApp Online Chat !