Lajme

 • Post time: 07-26-2019

  A go-kart, also written as go-cart (often referred to as simply a kart), is a type of open-wheel car. Go-karts come in all shapes and forms, from motorless models to high-powered racing machines. Some, such as Superkarts,are able to beat racing cars or motorcycles on long circuits. Many recreati...Lexo më shumë »

 • Post time: 07-15-2019

    Prodigy double-deck tourist bus ride facility is made of fiberglass reinforced plastics (FRP), equipped with gorgeous lighting, great music, non-fading and durable painting. This bus is a road-going vehicle used for the transport of passengers. It is mainly used in the theme park, shoppi...Lexo më shumë »

 • ndëryjor Return
  Ora Post: 2018/07/14

  "Në botën e ardhshme, Toka është pushtuar nga specie aliene. Për të ruajtur tokën, Mbretëria Prodigy shpikur një zog mekanike për të ruajtur tokën. Ato janë fleksibël në lëvizje dhe të fuqishme në luftime. Pas një beteje të ashpër me pushtuesit e huaj, ata fluturojnë përsëri në Kalanë Prodigy me ulëritës kështu ...Lexo më shumë »

 • Prodigy Flying Saucer
  Ora Post: 2018/07/14

  Item Code: JX-1805 Diametri: 8.5 milion Lartësia: 5.3M Pasagjerët: 20 Voltage: 380V Fuqia: Subjests 13kw dhe ngjyra mund të personalizohet. Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat !