отворен парк

Решенија за успешен Место

Продиџи група се фокусира на обезбедување на комплетно решение за вашиот проект да успее забавен парк. Нашите искусни дизајнери ќе работат тесно со вашиот тим да се создаде единствен и возбудливо искуство за вашите гости.

3D правејќи нацрти

По целосно комуникација на сите аспекти и детали, нашите дизајнери се создаде 3D правејќи нацрти со најновите технолошки уреди за да ви го покаже визуелен ефект на идните проекти. Овој динамичен аспект на менаџерите им помага да го направат најдобриот избор.

Забавен Опрема за снабдување

Продиџи група ќе се организираме за производство на вози врз основа на вашиот избор од дизајн. Исто така, опрема прилагодување е достапна благодарение на силен тим и модерни производствени опрема R & D Продиџи е.

Инсталација и работа за обука

А квалификувани техничар тим патува низ светот за да ги надгледува и координира поставеност на вози, и да ви помогне да се обучи персоналот за ракување и одржување на опремата правилно, така што вашите клиенти можат да уживаат вози безбедно и забавно.

По-продажба на услуги

Техничка помош ќе се обезбеди навремена, дури и летаат техничари за вашата земја, доколку е потребно. Итни телефонски повик е ставен на страна 24 / 7.Prodigy група обезбеди ранливите делови за резервни користат бесплатно.

Резервни Делови

Пред породувањето Продиџи група обезбеди ранливите делови за резервни користат бесплатно. По породувањето, ние снабдување над 1000 резервни делови за да се вози се вратат на работа, ако тоа е надвор од акција.

0000

0000

0000

0000

0000

0000


WhatsApp Online Chat !