капацитет за производство на

фабрика на информации

Фабрика Големина: 55.000 квадратни метри
Фабрика Локација: Продиџи индустриска зона, Женгжу Сити, провинција Хенан, Кина
Број на производни линии: 10
Договор Производство: OEM / ODM, Парк дизајн, инсталација на опремата
Годишно производство вредност: US $ 5 милиони - US $ 10 милиони

капацитет за производство на

Име на производ

Произведени единици

највисоката

Тип на единица

(Претходната година)

Годишното производство

рингишпил, летање стол, пиратски брод, авион вози и така натаму

685

850

Поставување / колекции

 


WhatsApp Online Chat !