ruangan Park

Solusi kanggo A Venue Sukses

Prodigy Group concentrates ing nyediakake solusi lengkap kanggo project taman hiburan sukses Panjenengan. Kita perancang ngalami bisa rapet karo tim kanggo nggawe pengalaman unik lan macem kanggo tamu.

renderings 3D

Sawise kebak komunikasi saben aspek lan rinci, perancang kita nggawe renderings 3D karo piranti teknologi paling anyar kanggo nuduhake efek visual saka project mangsa. titik iki dinamis tampilan mbantu Managers kanggo nggawe pilihan sing paling apik.

Hiburan Equipment Supply

Prodigy Group bakal ngatur kanggo Pabrik nitih adhedhasar pilihan saka rancangan. Uga, pangaturan peralatan thanks kasedhiya kanggo kuwat tim lan produksi modern peralatan R & D Prodigy kang.

Instalasi & Operation Training

A tim Teknisi trampil travels donya kanggo ngawasi lan koordinasi set up ing nitih, lan mbantu kanggo olahraga Staff operate lan njaga peralatan bener, supaya pelanggan bisa seneng nitih aman lan seneng-seneng.

Sawise-Sale Service

Pitulungan Technical bakal kasedhiya pas wektune, malah mabur teknisi kanggo negara yen perlu. Darurat telpon telpon ing dening 24 / 7.Prodigy Group nyedhiyani bagean ngrugekke kanggo nggunakake kalodhangan kanggo free.

spare Parts

Sadurunge layang Prodigy Group nyedhiyani bagean ngrugekke kanggo nggunakake kalodhangan kanggo free. Sawise layang, kita sumber 1000 spare parts kanggo njaluk nitih bali bisa yen metu saka tumindak.

0000

0000

0000

0000

0000

0000


WhatsApp Online Chat !