Kids Royal Crown Carousel Ride

  • Item Code: JX-0579
  • Diameter: 2.2m
  • Dhuwur: 2.2m
  • Power: 1.5kw
  • Kapasitas: 6 persons
  • Description

    Tags Product

    Kids Royal Crown Carousel Ride karo kapasitas saka 6 dicekel bocah sing cocok kanggo njero ruangan & ruangan hiburan park, aksesoris kalebu remot kontrol kanggo nggawe operasi liyane werna easily.The kasedhiya kanggo adat.

    Products Detail 

    Kids Royal Crown Carousel Ride 03 Kids Royal Crown Carousel Ride 01 Kids Royal Crown Carousel Ride 02

    Detail Technical

    kode

    Diameter area

    Dhuwur

    kapasitas

    kacepetan

    Power

    Tegangan

    JX-0578

    2.2m

    2.95m

    6 P

    luwes

    1.5kw

    220V

     

  • Frame Inquiry

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !