Kids Ocean Tema Nitih

  • Item Code: JX-1063
  • dawa: 4.85m
  • Dhuwur: 3.1m
  • Power: 15kw
  • Kapasitas: 6 persons
  • Jembar :: 1.65m
  • Description

    Tags Product

    Kids Ferris Wheel Ride punika Creative park kiddie kulo karo desain Robot, 6 baby dolls cutest minangka gondolas nadhahi 2 dicekel bocah saben, sampurna kanggo kiddie dolanan utawa hiburan kulawarga njero ruangan utawa ruangan center.Unlike tradisional Anak Ferris Wheel, setir kiddie iki muter clockwise lan anti -clockwise. Robot bisa nguripake sirah sawijining kiwa lan tengen, njupuk metu sumringah abang saka mata ing wektu sing padha, kanggo nglindhungi dicekel bocah ing gondolas aman lan muni!
    Products Detail
    Ocean Kids Tema Rides 02 Ocean Kids Tema Rides 03 Ocean Kids Tema Rides 01

    Detail Technical

    kode

    Cover area

    Dhuwur

    kapasitas

    kacepetan

    Power

    Tegangan

    JX-0554

    2.3 * € 2.1m

    3M

    12 P

    luwes

    4kw

    380v

     

  • Frame Inquiry

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !