Babagan awake dhewe

01

Koleksi Business  Produsen
Lokasi  Henan, China (Mainland)
main Products  nitih anyar, carousel, kursi mabur, kapal pirate, setir m, bemper mobil, Sepur wisata, bidang poto kontrol-, disco kulo, pendulum amba, ballon samba, kangaroo jump, ta mlumpat, gurita, tuwung warung lan nitih puteran liyane.
Total Karyawan  201 - 300 Wong
Total Revenue Annual US $ 5 Million - US $ 10 Yuta
taun Madeg 1999
Top 3 Pasar    Market domestik 46%
Asia South: 11.5%  
Mid East 8.11%
sertifikasi  BV, CE, SGS, CO, lan ing

Zhengzhou Prodigy Amusement Equipment Co., Ltd spesialis planning sakabèhé dolanan, desain peralatan hiburan lan Manufaktur. We are a anggota IAAPA lan China Association Machine Amusement. Produk utama kita kalebu nitih anyar, carousel, kursi mabur, kapal pirate, setir m, bemper mobil, Sepur wisata, bidang poto kontrol-, disco kulo, pendulum amba, ballon samba, kangaroo jump, ta mlumpat, gurita, tuwung warung lan liyane puteran nitih.

Dumunung ing kutha Zhengzhou ing China, Prodigy Amusement iku sawijining perusahaan langsung dilengkapi karo peralatan produksi modern lan kekiyatan kerjo trampil. Kanthi departemen kuat Design, R & D tengah, Fiberglass workshop, workshop Teknik, Soft Play workshop, departemen Quality Control, tengah Management Operation, Sawise-Sales Service departemen, Spare Parts mining lan ing, sing kepriye nyedhiyani peralatan qualified lan nggawe bathi gedhe kanggo kita pelanggan saka Prancis, Algeria, Uzbekistan, India, Iran, Mongolia, Brazil, Philippines, Irak, Afrika Kidul, Indonesia, lan akeh negara liyane.

Prodigy Amusement misuwur workmanship fiberglass dheweke, kualitas kontrol saka awal banget reca, jamur kanggo lukisan. 7 polishing proses, ndhuwur mobil lukisan account, High-bahan kamar Paint, nggawe werna shinning lan produk rampung awet.

pabrik lan produk kita certificated karo BV, CE, SGS, CO, lan ing. We duwe R & D tim profesional kanggo berkembang desain lan kontrol mechanical sistem. Kita bisa mbantu kanggo pass sertifikat sembarang kanggo pasar.

Prodigy Amusement iku ngucapke matur nuwun banget kanggo pelanggan lawas kanggo milih produk kita, lan pangarep-arep kanggo netepake sesambetan pengusaha Win-Win karo liyane pelanggan anyar. Bareng, kita bakal nggawe liyane rasa seneng lan seneng-seneng kanggo wong kabeh ndonya.  

Kapasitas produksi

Informasi pabrik

Jeneng Product

Unit Diprodhuksi
(Previous Year)

Paling Tau
Output Annual

unit Tipe

carousel, kursi mabur, kapal pirate, bidang nitih lan ing 752 985 Set / Sets

Certification

Gambar

Certification Jeneng

certified Miturut

Scope Bisnis

Kasedhiya Tanggal --- kadaluwarsa Tanggal

CE Shenzhen BKC Testing Co., Ltd kabeh taman hiburan nitih 2017-04-17

Certification Produksi

Gambar

Certification Jeneng

certified Miturut

Scope Bisnis

Kasedhiya Tanggal --- kadaluwarsa Tanggal

  Patent Kantor Property State Intellectual kabeh taman hiburan nitih 2017-04-17 
  certificate of pakurmatan  CAAPA peralatan hiburan 2016-03-14
  lisènsi bisnis Zhengzhou administrasi Biro kanggo industri lan padagangan peralatan hiburan 2008-05-28 ~ 2068-05-27

Kapasitas Trade

Pasar utama

Total Revenue (%)

Market domestik 46%
Asia South 11,32%
Mid East 8.11%
Asia wétan 6,69%
Asia Kidul-Wétan 3,76%
Afrika 3,66%
Kaca persentasi: 41% - 50%
Kaca Mode: Duwe dhéwé Ekspor Commons
Cacahing Karyawan ing Departemen Perdagangan: 6-10 Wong

WhatsApp Online Chat !