• overall
  • plannin
  • 20180803142848

Babagan awake dhewe

Zhengzhou Prodigy Amusement Equipment Co., Ltd spesialis planning sakabèhé dolanan, fokus ing desain peralatan hiburan lan Manufaktur wiwit 1999. Dumunung ing kutha Zhengzhou, Langkawi Henan, China, Prodigy Amusement Jembaré saka 55 , 000㎡ lan duwe luwih saka 300 karyawan.

  • antarlintang Bali
    14/07/18

    antarlintang Bali

    "Ing donya mangsa, bumi wis nyerang dening spesies asing. Kanggo nyimpen bumi, ing Prodigy Inggris nemokke manuk mechanical kanggo nyimpen bumi. Padha fleksibel ing obah lan kuat ing gelut. Sawise galak ...
    maca liyane
  • Prodigy Flying Saucer
    14/07/18

    Prodigy Flying Saucer

    Item Code: JX-1805 Diameter: 8.5m Dhuwur: 5.3m Penumpang: 20 voltase: 380v Power: Subjests 13kw lan werna bisa selaras.
    maca liyane
WhatsApp Online Chat !